Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać, czy da się zarobić?

henioryba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Opłaca sie grać na pl'u,czy bardziej na privie - jak tak to którym?invoria s2?

2. czy można na mt2 zarobić ( PL czy privy obojętne )

3. jestem w to nowy,jaką klasą zacząć?

4. czy szybko naucze się grać w mt2? grałem w masę mmorpg,takich jak aion,lineage2,tera online,4story itd.

5. czy prawdziwy hajs jest ważny na pl'u/privach , aby coś zdobyć?

narazie tyle,jak coś sobie przypomne to dopiszę.

baner.png

Opublikowano
1. PL ~stabilny, ciężki, Priv ~do wyboru

2. Można na tym i na tym

3. Ja zawsze szaman

4. tak

5. Na priv niekoniecznie 

WYPZyvT.jpg

Opublikowano

1. Nie pl, tylko prywatne serwery. Invorię s2 polecam ;)

2. Można.

3. Wojownik body, sura wp.

4. Nauczysz się, jest to bardzo łatwe.

5. Na plu - tak, bez inwestowania w itemshop nic nie osiągniesz. Na prywatnych serwerach jest na pewno łatwiej bez isu. :)

@1361622928-U485574.pngbarque

1. jeśli na pl'u to który serwer?

2. co sądzisz o privie s2 invoria?

3. jak wgrywa się privy?

dzięki

1. Tortuga.

2. Dobry serwer, polecam.

3. Pobierasz określony serwer, który Cię interesuje.

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

zacząłem na tej invori,jak mi się spodoba to może na pl'u kiedyś zagram :P w co dodawać na surze wp? macie jakieś wskazówki dla nowego? :P robić questy czy tylko moby bić?

baner.png

Opublikowano

zacząłem na tej invori,jak mi się spodoba to może na pl'u kiedyś zagram :P w co dodawać na surze wp? macie jakieś wskazówki dla nowego? :P robić questy czy tylko moby bić?

Rób misje, bo się opłaca.

Czarowane ostrze -> Strach -> Zbroja............

a w zasadzie, to u jednego z npc (nie pamiętam którego, sprawdź w prezentacji serwera) dostajesz wszystkie skille na poziomie P (perfect mistrz), czyli najlepsze ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

1. Opłaca sie grać na pl'u,czy bardziej na privie - jak tak to którym?invoria s2? Jeżeli lubisz długo pograć i mieć z tego satysfakcje to polecam PL'a

2. czy można na mt2 zarobić ( PL czy privy obojętne ) Na PL'u najłatwiej zarobić jest na eventach ( nie długo będzie wielkanocny i szkatułki blasku)

3. jestem w to nowy,jaką klasą zacząć? Polecam zrobić WP albo Mentala

4. czy szybko naucze się grać w mt2? grałem w masę mmorpg,takich jak aion,lineage2,tera online,4story itd. http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2431-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board70-poradniki/board1175-gra/2544004-początki-gry-w-metina-czyli-co-i-jak-dla-nowicjuszy/

5. czy prawdziwy hajs jest ważny na pl'u/privach , aby coś zdobyć? Teraz jest o wiele łatwiej, można zdobyć przedmioty z IS'u w grze

Opublikowano

1. Opłaca sie grać na pl'u,czy bardziej na privie - jak tak to którym?invoria s2?

4. czy szybko naucze się grać w mt2? grałem w masę mmorpg,takich jak aion,lineage2,tera online,4story itd.

1. Invoria S2 / Ravia S2

2. Można równie dobrze na privach i na PLu to zależy jakie masz eq i ile jest warte.

3. Łatwo ci się będzie grało Surą WP

4. Tak, to nie jest trudna gra. Ale pamiętaj żeby sie nie nabierać na głupoty i pytać zaufanej osoby czy to sie opłaca kupić itd..

5. Bardziej na PLu bo tam jest trudno, na privach nigdy nie wydałem ani złotówki a zawsze miałem pro eq. ;)

Opublikowano

1. Global będzie stał zawsze, bo to stabilny serwer. Priv po stoi kilka lat max 5 i padnie.

2. Tak można zarabiać na pl od 30 lvl masz górnictwo, ryby, drop z metków gdzie są dzikusy.

3. Polecam ci grę zacząć Sura wp lub woj body.

4. Tak ta gra jest bardzo łatwa :)

5. Zależy od stopnia trudności gry.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPanGałganek

o skille

Jeżeli chcesz postać tylko do expa to: Czarowane Ostrze --> Czarowana Zbroja --> Strach --> Smoczy Wir --> Uderzenie Palcem --> Rozproszenie Magii

Do pvp i expa to: Czarowane Ostrze --> Strach --> Smoczy Wir --> Rozproszenie Magii --> Uderzenie Palcem --> Czarowana Zbroja 

Opublikowano

Okej rozdałem wszystkim lajki,postanowiłem narazie zagrać na PL na tortudze,żeby sie nauczyć podstaw bo na privach to za dużo tego na start :P dzięki wszystkim za odp.

baner.png

Opublikowano

Jeśli chcesz zarobić to Tylko i wyłącznie PL, priv może upsać w każdej chwili i stracisz wszystko.

Polecam sure WP na drop w red lesie  , można się drobić dużej kasy.

Opublikowano

:P w co dodawać na surze wp? macie jakieś wskazówki dla nowego? :P robić questy czy tylko moby bić?

Dawaj w inteligencję (bonus do skilli) oraz siłę (fizyczne dmg)

Te dwie cechy obowiązkowe a

Pozostałe rozdaj jak chcesz.

Opublikowano

1. Privy, polecam Malestię, można się pobawić :)

2. Można, ale śmieszne kwoty

3. Wojownik body/Sura wp ze wzgłedu na szybki zarobek

4. Kilka dni i masz wszystko "obcykane"

5. na plu tak, na privach możesz szukać zabawy bez zł :)

Opublikowano

Ja tam polecam PL i privy.

Jeśli PL to tortuga.

Oczywiście, że można zarobić, jeśli nabierzesz wprawy to nieźle możesz zarobić. :)

Na PL idzie grać bez IS, ale i tak wtedy warto kupić yangi z allegro na dobry początek.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

1. Średnio sie opłaca aczkolwiek lycan ciekawa postka

2. Na glogalu idzie zarobic tylko trzeba chcieć ;) Ja gram etolin

3. Zobacz jak sie gra Lycanem zawsze coś owego :)

4. Moment si nauczysz poszukaj sobie gildii tam zawsze ktoś pomoze :)

5. Ważny jest aczkolwiek bez tego też idzie pograć :)

Pozdr

Opublikowano

Na PL można grać nawet bez wydawania $ w IS ale lepiej się gra gdy kupisz na allegro troche yang :)

Aktualnie nie ma żadnego priva godnego uwagi dlatego warto pograć sobie troche na PL (polecam serwer Diumar)

Wkrótce startuje Balmora s2 więc będzie konkret serwer do gry.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...